hreflang="uk-UA"

Автоматичний контроль касових операцій для запобігання шопліфтингу

18 лютого 2021

За допомогою системи відеоаналітики спеціалісти компанії VERNA впровадила автоматичний контроль касових операцій для Ультрамеркет з метою поліпшення якості обслуговування клієнтів, збільшення лояльності та довіри покупців до роздрібної мережі.

Ця система є зручним та функціональним інструментом для попередження крадіжок та вирішення спірних ситуацій, що значно підвищує рівень безпеки в торговому залі магазинів Ультрамаркет.

Принцип роботи системи полягає в тому, що над кожною касою магазину встановлюється відеокамера. Далі сервер системи відеонагляду записує інформацію з відеокамери, що спрямована на касовий блок, та фіксує транзакції з касового термінала. Програмне забезпечення, встановлене на сервері, допомагає виявляти та аналізувати порушення.

Ця система відеоаналітики допомагає адміністрації мережі Ультрамаркет вирішувати ряд інших внутрішніх завдань з безпеки. Інтелектуальний модуль використовується для автоматичного та ручного виявлення мошенницьких дій персоналу під час касових операцій - дуже ефективним інструментом.

Модуль автоматично фіксує кількість пробитих чеків і відображає конверсію продаж, яка є автоматично розрахованим відношенням кількості пробитих чеків до точного числа відвідувачів. Якщо кількість відвідувачів збільшується, а кількість чеків не змінюється, то аналітики повинні звернути увагу на пошук причин.

Система дозволяє миттєво переходити до відеоархіву і переглядати реальні зображення з кас в момент, який необхідно проаналізувати, наприклад, якщо було виявлено підозрілі дії, або щоденне контролювання всіх подій певного типу.

Аналітик може відстежити час, витрачений на аналіз інциденту, а також кількість оброблених інцидентів. У разі, якщо наявних в системі звітів та передвстановлених інцидентів недостатньо, можна використовувати фільтри, які допоможуть вибрати необхідні дані, такі як окремі операції чи повні чеки, які відповідають певним умовам.

Вбудовані засоби написання правил та скриптів дозволяють значно розширити функціональність та адаптувати модуль для нових задач, зокрема, зміну поведінки та реакції системи, інтеграцію нових пристроїв та додавання спеціальних функцій.

 

Ультрамаркет - це столична мережа супермаркетів, яка працює успішно в Києві та за його межами з початку 2000-х років.  Ультрамеркеті пропонує більше 75 000 найменувань якісних товарів власного та імпортного виробництва.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку