hreflang="uk-UA"

Гарантований зв'язок та електроживлення в умовах загроз та віялових відключень

12 січня 2023

Для нашого замовника – великої мережі роздрібних магазинів за півтора місяці ми збудували резервні системи живлення з альтернативними каналами зв'язку з використанням Starlink у 34 магазинах  у 21 місті України.

Типове рішення

Резервна система електроживлення

Фахівці VERNA обстежили об'єкти замовника та розробили типове рішення для стабільної роботи.

Ми резервуємо електроживлення у 2 точках – касовій зоні та серверній. У касову зону підключаємо 2 ноутбуки, 2 касові принтери та 2 сканери штрих-кодів. У серверну зону підключаємо відеоспостереження та WI-FI мережу.

Ми розрахували необхідну ємність акумулятора для заданої години роботи та кількості підключеного обладнання. Зараз в типовому магазині замовника споживається максимум 200Вт. Акумулятор ємністю 100мА*г дозволяє підтримувати в робочому стані обладнання 4 години.

Резервні канали зв'язку

Для стабільного інтернету ми побудували два резервні канали зв'язку.

У разі пропадання сигналу від основного провайдера система автоматично перемикається на резервний канал зв'язку. Роутер із підтримкою мобільної мережі працює на частоті GSM 4G або 3G залежно від покриття оператора.

Інший резервний екстрений канал зв'язку організовано на устаткуванні Starlink. Він використовується як окремий пристрій і незадіяний у роботі всієї системи та магазину.

Після проєктування та монтажу ми здійснюємо подальший супровід Starlink та іншого обладнання.

VERNA має великий штат фахівців, які одночасно працюють на всій території України та готові виконувати великі обсяги роботи швидко.

Зараз ми виконуємо подібні проєкти щодо організації резервного живлення обладнання з альтернативним каналом зв'язку для наших інших замовників у сфері рітейлу, медицини та банківського сектору.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку