hreflang="uk-UA"

Біометрия Suprema для систем контролю доступу

28 травня 2020

Наш список виробників обладнання доповнив новий бренд. Компанія ВЕРНА почала працювати з брендом Suprema – лідером світового ринку у галузі біометричних технологій безпеки.

Тепер ми можемо використати біометричне обладнання з унікальною технологією розпізнавання відбитків пальців, що значно розширить наші можливості під час інтеграції проектів СКУД. Дана технологія є однією з найчастіше використовуваних, вона отримала світове визнання багатьох компаній та експертів.Продукція бренду також включає термінали СКУД із додатковою функцією виявлення підроблених відбитків, а також програмні платформи для ефективного обліку робочого часу та відвідуваності.

Suprema Inc. входить у світовий ТОП-50 компаній, що працює у сфері безпеки, крім того компанія отримала почесні місця у бізнес-рейтингах, таких як Forbes, Frost&Sullivan та Deloitte. Suprema побудувала всесвітню мережу авторизованих сейл-каналів та комунікацій. Така партнерська програма діє у 135 країнах світу і, зокрема, в Україні. У компанії використовується стандарт ISO 9001/14001 для керування якістю.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку