hreflang="uk-UA"

Система відеоспостереження для тимчасових зерносховищ

17 серпня 2022

Зараз в Україні є проблема зі зберіганням і обробкою нового врожаю зерна через нестачу потужностей. Тому багато агропідприємств організовують тимчасові зберігальні майданчики на відкритих територіях.

Організація тимчасових зберігальних майданчиків на відкритих територіях призводить до проблем зі забезпеченням безпеки і запобігання крадіжкам.

Для цього нами була розроблена система відеоспостереження, яка може бути швидко встановлена на тимчасових опорах без необхідності будувати стовпи та огорожі.

Камери відеоспостереження з'єднуються в єдину мережу за допомогою оптоволокна та можуть бути підключені до мобільних операторів або Wi-Fi мостів для віддаленого нагляду.

У разі відсутності електропостачання можна використовувати дизель-генератори або сонячні панелі.

Система має перевагу в простому демонтажі та можливості повторного використання. В даний час вона встановлюється на тимчасових майданчиках зберігання зерна на відкритих територіях для світового закупника та переробника сільськогосподарської продукції.

Louis Dreyfus Company - компанія, яка займається закупівлею та переробкою сільськогосподарської продукції. LDC зосереджена на забезпеченні безпечного та стійкого майбутнього та прагне долучитися до глобальних зусиль забезпечення продуктами харчування для населення, яке постійно зростає.

Компанія дотримується високих стандартів виробництва та дбає про екологічну раціональність своєї діяльності.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку