hreflang="uk-UA"

Участь у технічному семінарі  з відеоаналітики VEZHA

9 листопада 2023

Фахівці VERNA прийняли участь у технічному семінарі "Відеоаналітика VEZHA – цифрова трансформація вашого бізнесу", який провели компаній Incoresoft та IQ Trading.

З кінця 2021 року ми впроваджуємо рішення, розроблені IncoreSoft у сфері відеоаналітики та розпізнавання об’єктів на основі технологій штучного інтелекту та нейронних мереж. VEZHA від IncoreSoft - це система відеоаналітики, що дозволяє прискорити у сотні разів процес розпізнавання та зберігання потрібних даних, обробляти великі масиви зображень та даних за лічені секунди.

На семінарі, який відбувся 9 листопада в Києві, обговорювали сучасні методики створення систем безпеки та розглядали можливості впровадження відеоаналітичних систем у різноманітних галузях: SmartCity, рітейл та інші бізнеси, освітні та державні установи.

Smart City

Профільні рішення на основі системи VEZHA від Incoresoft дозволяють місту підвищити безпеку в найвіддаленіших районах, вирішити проблеми на центральних дорогах та на в'їзді/виїзді з міста, де інтенсивний трафік. Модулі також допомагають у запобіганні угонам, розкритті злочинів, пошуку зниклих чи правопорушників, створюючи безпечне середовище для мешканців.

Державні установи

Розпізнавання осіб та аналіз трафіку допомагають держслужбовцям ефективно надавати громадянам доступ до послуг, замінюючи традиційні системи пропусків. Пошук по особам та моніторинг паркування забезпечують безпеку державних установ від злочинів, тероризму та вандалізму.

Заклади освіти

Система гарантує безпеку дітей у навчальних закладах за допомогою розпізнавання осіб та контролю трафіку. Забезпечується запобігання небажаним особам, оптимізація допуску на територію та аналіз трафіку для попередження дрібних порушень.

Бізнес

Відеоаналітика допомагає бізнесам покращити безпеку та оптимізувати внутрішні процеси. Розпізнавання осіб спрощує систему доступу, аналіз трафіку дозволяє вести облік відвідувачів та уникати скупчень, всі інструменти відеоаналітики спрямовані на зростання ефективності та безпеки для співробітників та клієнтів.

Окрім можливостей та переваг платформи ми змогли обговорити конкретні сценарії використання продуктів VEZHA, обмінятися досвідом та вирішити практичні завдання.

Київ, 2023

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку