hreflang="uk-UA"

Чотири проєкти VERNA отримали дипломи «Найкращий проєкт року», організований спеціалізованим журналом Мережі і Бізнес

14 травня 2021

Виконані VERNA у 2020 році проєкти щодо впровадження систем відеоаналітики, відеоспостереження та СКС були відзначені на щорічній церемонії нагородження лідерів ринку систем відеоспостереження та СКС.

Нагородження відбулося у рамках п'ятнадцятої щорічної конференції «Структуровані кабельні системи, СКУД та відеоспостереження», організованої спеціалізованим журналом Мережі та Бізнес.

Комплексний проєкт побудови та інтеграції IP системи відеоспостереження, виконаний VERNA для найбільшого оператора парфумерно-косметичного ринку України у сегменті luxury Брокард-Україна, відзначений дипломом «Найкращий проєкт інтеграції СВН та відеоаналітики».

У номінації «Кращий проєкт СКС для бізнес-центру» був відзначений проект, виконаний VERNA для провідного розробника програмного забезпечення, що динамічно розвиває, та веб-додатків NIX Solutions.

Проект впровадження системи запобігання порушенням касових операцій за допомогою відеоаналітики для столичної роздрібної мережі Мегамаркет був відзначений як «Кращий проєкт інтеграції СВН та відеоаналітики».

Комплексний проєкт із побудови структурованих кабельних мереж для 30 відділень А-Банку на всій території України було відзначено у номінації «Кращий проєкт для банківського сектора».

Київ, 2021

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку