hreflang="uk-UA"

Практика підтримки IT інфраструктури  в умовах карантину

4 червня 2020

Ситуація у світі змусила багатьох наших замовників зробити вибір на користь віддаленої роботи, як найкращого формату.

Деякі світові компанії (Amazon, Hilton, Dell, Xerox та Invision та ін.) давно практикують дистанційний режим, який є не менш ефективним, ніж взаємодія офлайн.

Важливим моментом у забезпеченні безперервності та гнучкості процесів віддаленої роботи є організація цифрових робочих місць вдома та швидка перебудова під них ІТ-інфраструктури компаній. Тому, поряд з техпідтримкою понад 1500 відділень та торгових точок фінансових та роздрібних компаній, компанія «Верна» також надає послуги з організації та техпідтримки дистанційної роботи вдома відповідно до запитів наших клієнтів. З початку карантину наші фахівці організували десятки віддалених робочих місць на всій території України.

Наш досвід аутсорсингу в карантинних умовах показав, що домашні робочі місця необхідні як співробітникам компаній з територіально-розподіленою структурою, так і керівній ланці, представникам у регіонах (наприклад, директорам магазинів, які не мають офісу). У період карантину вони виявилися обмеженими у поїздках, керуючи торговими точками безпосередньо з дому.

На всіх етапах роботи з організації віддаленого робочого місця ми надаємо повну технічну підтримку 24/7. Фахівці компанії оперативно доставлять необхідне обладнання головного офісу користувачеві додому: системний блок, монітор, тонкий клієнт, ноутбук, планшет, мобільний телефон і т.д. Перед підключенням та налаштуванням проводиться первинна діагностика обладнання, і у разі несправності проводиться ремонт на місці або доставка до сервісного центру із заміною. Також роботи передбачають встановлення операційної системи та ПЗ, наданих замовником, підключення та налаштування 3G модему, консультацію користувачів.

Дбаючи про безпеку клієнта, наші фахівці надають фото та паспортні дані для ідентифікації, а також мають при собі антисептик, захисну маску, рукавички та бахіли. Вже зараз багато українських компаній переглядають свої ресурси, і готові перевести близько 10% своїх співробітників на віддалений режим, а значить, попит на організацію та сервісну підтримку дистанційних робочих місць зростатиме, і наша компанія готова на нього відповісти кваліфікованою допомогою.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку