hreflang="uk-UA"

Підтвердження кваліфікації та нові перспективи в сфері безпеки Ajax Systems

1 лютого 2024

Компанія VERNA підтвердила свою кваліфікацію та отримала офіційний статус авторизованого партнера Ajax Systems на 2024 рік!

Останнім часом ми впровадили низку проєктів, виконаних з використанням інноваційних рішень у сфері безпеки та розумного будинку Ajax Systems.

Кваліфікаційний сертифікат Ajax PRO - 2024 дає право нашим фахівцям впроваджувати як бездротові рішення безпеки Ajax, так і рішення, які вимагають професійного прокладання лінків та підключення дротових систем Fibra та Superior.

Цей сертифікат засвідчує експертизу VERNA для впровадження інноваційних технологій в проєктах сфер автоматизації безпеки для різних сегментів ринку. Ще одна перевага, яку нам надає отриманий сертифікат - тільки акредитовані партнери Ajax Systems можуть налаштовувати, продавати та встановлювати обладнання нової лінійки бездротових пристроїв Superior для проєктного використання, яка має ще більше функцій, передове залізо та максимальну надійність.

Продукти Superior від Ajax Systems містять технологічні пристрої безпеки: датчики відчинення, розбиття скла, датчики руху, сирени, клавіатури, кнопки та брелоки, забезпечуючи найвищий рівень захисту об'єктів. Нові продукти Superior вирізняються посиленою батареєю, яка гарантує стабільну роботу навіть при різких змінах температури. Крім того, вони оснащені підвищеним захистом від саботажу та вдосконаленим системним контролем, забезпечуючи надійну автономність у будь-яких умовах.

Продукти Superior відповідають всім європейським стандартам безпеки.

Про Ajax Systems

Ajax Systems - найбільший виробник систем безпеки в Європі.

У продуктовій лінійці компанії понад 135 бездротових і дротових пристроїв для приміщень та вулиці. Серед них - внутрішні та зовнішні датчики вторгнення, пожежі та протікання, а також пристрої для розумного будинку, контролю якості повітря та автоматизації.

Сьогодні Ajax захищає вже понад 2,5 млн користувачів у 169 країнах світу.

Київ - 2024

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку