hreflang="uk-UA"

Інтеграція контролю доступу, відеоспостереження та відеоаналітики для Smart Granit

10 листопада 2022

VERNA здійснила проєктування, установку та запуск системи відеоспостереження, яка містить відеоаналітику та інтегрувала аналітичні функції у систему контролю доступу на "Смарт Граніт", що займається добуванням граніту в Запорізькій області.

У рамках програми масштабного переоснащення, модернізації та оновлення виробничих ліній компанії Смарт Граніт, фахівці з проєктного відділу Верна успішно виконали проєкт з встановлення системи відеонагляду з використанням відеоаналітики. Ми провели технічне обстеження об'єкта, розробили технічну документацію, зокрема проєкти та кошториси для IP відеоспостереження, визначили сфери застосування відеоаналітики та інтегрували систему відеоспостереження з контролем доступу, а також виконали монтажні та пуско-налагоджувальні роботи.

Для забезпечення обмеження доступу на в'їзді до підприємства, була встановлена система автоматичного розпізнавання автомобільних номерних знаків за допомогою відеоаналітики. Камери відстежують машини, які знаходяться в базі даних, та після проходження автоматичної ідентифікації надають доступ автотранспорту на територію підприємства. Розпізнані номери використовуються як параметр для фіксування часу перебування автотранспорту на контрольованій території та швидкого пошуку потрібних відеофайлів, скріншотів та фрагментів відео в багатогодинному відеоархіві.

Для забезпечення безпеки на проходній підприємства була спроєктована та встановлена система контролю доступу з алкотестуванням та розпізнаванням по обличчю. Фотографії всіх співробітників підприємства внесено до загальної бази даних, і перед початком роботи всі працівники проходять обов'язкове автоматичне алкотестування, після чого отримують доступ на територію підприємства. Доступ до адміністративної будівлі організовано за картками та обладнано домофоном.

Про замовника

ТОВ «Смарт Граніт»

ТОВ "Смарт Граніт" є компанією, яка займається виробництвом гранітних матеріалів, таких як щебінь, бутовий камінь, відсів та пісочно-щебенева суміш. Компанія розташована у Запорізькій області та видобуває граніт на Передаточнинському родовищі, де є Лівобережний кар'єр площею 43 га.

З 1929 року підприємство працює і наразі знаходиться у процесі технічного переоснащення, вкладаючи кошти у оновлення техніки та ліній. Компанія активно працює над підвищенням продуктивності та ефективності виробництва на всіх ділянках.

Продукція компанії широко використовується промисловими підприємствами та будівельниками житлових будівель регіону, а також у будівництві автомагістралей та інфраструктурних об'єктів державного значення в Україні.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку