hreflang="uk-UA"

Підтримка та обслуговування ІТ-інфраструктури та користувачів мережі косметичних магазинів

21 січня 2022

Наш замовник, рітейлер косметики з іноземним капіталом, з 2019 р. передав функції з IT підтримки 50 магазинів мережі та центрального офісу компанії на аутсорсинг команді VERNA – єдиному постачальнику послуг.

Наразі фахівці VERNA контролюють роботу IT сервісів у всіх магазинах мережі по Україні та фактично виконують для замовника роботу всього IT відділу.

На початку нашої співпраці у 2019 році ми провели аудит IT інфраструктури замовника, виконали повну паспортизацію сервісів та обладнання.

Ми склали каталог сервісів та послуг, необхідних для якісного обслуговування IT інфраструктури бутіків та офісу.

Виділили команду фахівців із системного та мережевого адміністрування, підтримки додатків, обладнання, команду першої лінії підтримки та закріпили за замовником єдиного менеджера проекту, який веде компанію вже п'ятий рік.

У зону відповідальності VERNA замовник передав послуги з підтримки мережевої та серверної фізичної та віртуальної інфраструктури:

* програмне забезпечення

* адміністрування 1С

* контроль резервного копіювання та відновлення даних

* підтримку робочих станції та комп'ютерної периферії, офісного обладнання

* управління правами та контролем доступу до мережі

* антивірусний захист

VERNA в рамках чинного договору надає технічну підтримку та проводить консультації співробітників магазинів та офісу. Лише за 2021 рік ми опрацювали 2800 звернень користувачів різної складності.

Обслуговування відбувається із застосуванням найкращих практик з методології ITIL/ITSM. Усі сервісні звернення надходять від користувачів у VERNA через єдину точку входу – Service Desk.

Замовник отримує щомісячний звіт про рівень наданих послуг для порівняння із SLA та аналізу якості роботи. Щотижня ми проводимо наради із замовником про якість послуг та обговорюємо можливі зміни та модернізацію IT інфраструктури.

За чотири роки спільної роботи ми змогли оптимізувати витрати на IT, підвищити стабільність роботи додатків та сервісів, встановити чіткий регламент робіт з IT.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку