hreflang="uk-UA"

Впровадження біометричної СКУД, Wi-Fi та відеоспостереження в Promodo

9 вересня 2021

VERNA обладнала офіси компанії Promodo у Києві, Харкові, Львові та конференц-зали Promodo Hub біометричною системою контролю доступу з розпізнаванням по обличчю, відеоспостереженням та Wi-Fi мережами.

Про проєкт

Конференц-зали та класи Promodo Hub, в яких проходять різні івенти – бізнес-тренінги, концерти, конференції, семінари, майстер-класи та офіс Promodo, лаунж зони, фотостудія, хол займають три поверхи та мають спільний вхід.

При побудові системи контролю доступу ми розділили всю територію на зони з різними рівнями доступу до офісної частини компанії, гостьові зони, конференц-зали та класи.

Щоб обмежити доступ гостей івентів Promodo Hub до офісної частини, на вході до офісних зон встановлено безконтактні термінали контролю доступу з розпізнаванням обличчя. Фото всіх співробітників внесено до загальної бази даних. Система працює у всіх офісах Promodo та дозволяє співробітникам, які приїжджають у відрядження до Києва, Харкова чи Львова вільно пересуватися у будь-якому з офісів.

До загальнодоступних зон доступ відвідувачам Promodo Hub відкритий за гостьовими магнітними картами.
На ресепшен встановлено відеодомофон, який може віддалено відчиняти та зачиняти двері та має можливість керування зі смартфона.

Проект оснащення системою контролю доступу нового офісу Promodo, що відкривається, розпочато восени 2020 року. У вересні 2021 року вже три офіси та конференц-зали компанії обладнані подібними системами.
Встановлена VERNA система відеоспостереження складається з надійного 32 канального реєстратора та 4Mp камер та дозволяє здійснювати цілодобовий перегляд онлайн відео та записів з архіву.

Окрім системи контролю доступу VERNA обладнала офіси Promodo Wi-Fi мережами та системами відеоспостереження.

Про замовника

Promodo Hub – це місце зустрічі айтішників та художників, бізнесменів та музикантів, тих, хто готовий ділитися досвідом та розвиватися.

Конференції, лекції, арт-виставки, виступи та лампові вечірки.

Простір Promodo-HUB трансформується під ваші ідеї, допомагає досягти цілей і завжди радіє, коли ви повертаєтеся.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку