hreflang="uk-UA"

VERNA виконала комплекс робіт з побудови ВОЛЗ, IP телефонії, СКС та Wi-Fi мереж

 

19 серпня 2021

На підприємстві нашого замовника виникла потреба у розширенні оптоволоконної, Wi-Fi, СКС мереж, які були спроектовані та змонтовані фахівцями VERNA при запуску в експлуатацію маслоекстракційного заводу у с. Бандурка у 2011 році.

Серед завдань модернізації були:

•      підключити до магістральної оптичної мережі підприємства двох нових вузлів - теплової електростанції та електропідстанції ТП 35кВ

•      підключити до промислової оптичної мережі підприємства АСУТП багатомодовий оптоволоконний кабель, SystemBus та TerminalBus вузла теплової електростанції

•      створити нові та реорганізувати старі волоконно-оптичні сполуки у 5-ти комутаційних центрах

•      організувати у вузлах трансформаторної підстанції та ТЕЦ комутаційні центри

•      розширити існуючу IP-телефонію

•      прокласти екрановану СКС для робочих місць, мережі WI-FI, IP-телефонії

•      встановити в комутаційних центрах монтажні шафи для магістральної ВОЛЗ та мережі АСУТП

•      встановити активне комутаційне обладнання для магістральної ВОЛЗ та промислові комутатори для АСУТП ВОЛЗ

•      інтегрувати нову СКС у існуючу локальну мережу

 

Інженери VERNA провели експертизу проекту, запропонували оптимізувати оптичну трасу, підготували повну специфікацію активного мережевого обладнання, підібрали необхідні оптичні компоненти: бокси, модулі, касети, пігтейли для мережі АСУ ТП та інтеграції з існуючими компонентами за технологією АМP LihgtCrimp Plus.

 Для використання в проекті запропонували металеві перфоровані лотки ДКС 50х100х3000 товщиною 1,5мм із кріпленням до естакадів та балок та змінили кабельні траси для прокладки. У проекті використовували тільки екрановані елементи СКС: кабелі, патч-панелі, розеткові модулі, патчкорди.

Ми запропонували замінити тип кабелю PVC на малодимний і негорючий LSFROH для спільної прокладки в гофрованій і жорстких трубах. Виконали комутацію активного мережевого обладнання, робочих місць, СКС, ІР-телефонів та Wi-Fi точок, протестували рефлектометром, мережевим сканером оптичні порти ВОЛЗ та мідні порти системи СКС, промаркували елементи СКС.

Перед виконанням проекту спеціалісти VERNA провели додаткове навчання монтажних бригад з охорони праці НПАОП 0.00-15.07, повірили електроінструмент, монтажне обладнання, засоби індивідуального захисту. Постачання обладнання, монтажні та пуско-налагоджувальні роботи були виконані в строк з дотриманням вимог техніки безпеки, пожежної безпеки та санітарних норм.

У проекті ми використовували обладнання

Про замовника

«Бандурський олійноекстракційний завод» — підприємство, яке займається виробництвом олії. Створений на базі елеваторних потужностей та розташований у селі Бандурка Миколаївської області. Входить до групи компаній «Кернел».

Кернел – провідний у світі та найбільший в Україні виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Свою продукцію Кернел експортує у понад 80 країн світу.

Торгові марки Kernel: Щедрий дар, Чумак, Стожар, Olio, Маринадо, Blank, Kernel, Premi. Компанія Кернел пропонує унікальні комплексні рішення покупцям і постачальникам завдяки розвитку бізнес-сегментів компанії за рахунок інвестування в технології, інновації та вдосконалення процесів.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку