hreflang="uk-UA"

ІТ на варті здорового офісу

18 червня 2020

В умовах карантинних обмежень компаніям важливо дотримуватись заходів безпеки та контролювати допуск співробітників з підвищеною температурою або тих, хто не дотримується маскового режиму. Вирішити цю проблему допоможе модернізація системи контролю та управління доступом (СКУД) функціоналом біометричного контролю, реалізована нами для одного із замовників.

На вході в офіс було встановлено турнікет із звичайним зчитувачем карток доступу. Ми зробили заміну зчитувача на «розумний» термінал контролю доступу з безконтактним вимірюванням температури, розпізнаванням облич та сканером відбитка пальця, а також функцією оповіщення за відсутності захисної маски. Розпізнавання облич відбувається в режимі реального часу за допомогою подвійної камери. Збільшена дистанція сканування дає можливість розпізнавати особу з відстані до 3 м, а долоню ідентифікувати на відстані до 50 см, що сприяє дотриманню гігієнічних норм.

Вимірювання температури з похибкою близько +/-0.3°C дозволяє вже на вході виявляти хворих співробітників і, таким чином, своєчасно запобігати спалаху захворювань усередині колективу.

Завдяки вдосконаленій системі контролю доступу, можна відмовитися від використання пропускних карток та повністю перейти на біометрію – ідентифікацію по обличчю та відбитку пальця, що також значно підвищить ефективність обліку робочого часу працівників. Термінал з біометричним контролем доступу є багатофункціональним рішенням з більш точними показниками та нижчою вартістю порівняно з тепловізійними камерами.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку