hreflang="uk-UA"

Створення IT інфраструктури для 13 магазинів у ТРЦ Nikolsky

4 червня 2021

Компанія VERNA виконала комплексні проєкти зі створення IT інфраструктури для 13 магазинів у ТРЦ NIKOLSKY – новому найбільшому торгово-розважальному центрі Харкова.

Проектування, монтаж та налаштування IT систем ми виконали для магазинів: Інтертоп, Geox, Brocard, Scetchers, Timberland, Ecco, Pandora, Люксоптика, KIKO, Marc O`Polo, Vans, Armani та The NorceFace.

Комплекс з відкриття нових магазинів зазвичай включає проектування та монтаж мереж WiFi та СКС, систем відеоспостереження, монтаж всього IT обладнання, завантаження необхідного для роботи програмного забезпечення, налаштування баз даних та відеоархівів, технічне обладнання касових місць та робочих місць адміністрації. У деяких магазинах ми впровадили системи відеоаналітики, необхідні для маркетингу та безпеки для оптимізації роботи роздрібних мереж.

Такі комплексні проекти VERNA виконує в рамках постійно діючих контрактів щодо проектування, монтажу та обслуговування ІТ інфраструктури для цих роздрібних мереж по всій Україні.

Перед відкриттям магазину інженери VERNA проводять стандартне тестування всіх IT систем і компонентів магазинів, що відкриваються.

У перший день роботи нових магазинів наші фахівці надають технічний супровід кожному з магазинів. Після запуску магазинів Служба технічної підтримки IT обладнання та користувачів VERNA прийняла на обслуговування інфраструктуру 13 магазинів.

Про замовника


NIKOLSKY один із найбільших торгових центрів Харкова, розташований у самому центрі міста. Загальна площа 105 000 кв. м.

NIKOLSKY - ТРЦ з потужними компонентами шопінгу та дозвілля. У ньому розмістилися окрім роздрібних магазинів світових та українських брендів, ресторани, кінотеатр, боулінг, спортивний клуб із басейном.


Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку