hreflang="uk-UA"

Побудова системи відеоспостереження Hikvision для відділень діагностичних центрів ДІЛА

2 листопада 2021

Компанія VERNA виконала проєкт з постачання обладнання та монтажу системи відеоспостереження у 104 відділеннях мережі медичної лабораторії ДІЛА.

Про проєкт


Мета проєкту – побудова оглядового відеоспостереження у всіх відділеннях мережі ДІЛА з єдиним центром моніторингу та управління у головному офісі компанії. Замовник проекту – служба безпеки компанії ДІЛА.
Фахівці VERNA виконали роботи з оснащення систем відеоспостереження у відділеннях Києва, Одеси, Львова, Рівного, Дніпра, Харкова, Ужгорода, Чернівців, Кропивницького, Чернігова, Миколаєва, Кривого Рогу, Обухова та Черкас.

З ініціативи замовника було обрано обладнання Hikvision, з яким у VERNA великий досвід інсталяцій по всій території України.

Ми розробили єдине технічне типове рішення, відповідно до якого виконали монтаж та налаштування систем у всіх діагностичних центрах.

Залежно від площі кожного відділення ми розрахували необхідну кількість ip-відеокамер. У кожному відділенні встановлювалися камери трьох типів:
- зовнішня камера Hikvision DS-2CD2021G1-I, що контролює вхід у відділення, фасад, вікна, прилеглу територію;
- внутрішні камери Hikvision DS-2CD1121-I, що контролюють основний хол та зони очікування клієнтів у кабінетів лікарів та забору матеріалів для аналізів;
- внутрішні камери Hikvision DS-2CD2443G0-I та PTZ камери з 4-х кратним оптичним zoom-ом та варіофокальним об'єктивом Hikvision DS-2DE2A404IW-DE3, що контролюють касові зони та зони обслуговування клієнтів.

Як локальний пристрій запису та зберігання даних вибрали 8 канальні мережеві 4K відеореєстратори Hikvision DS-7608NI-К2/8P з вбудованим РОЕ-комутатором, що не вимагають додаткового пристрою для живлення ip-камер за стандартом РОЄ.

Для зберігання відеоінформації використовувалися жорсткі диски Western Digital об'ємом 2TB, що дозволяють зберігати інформацію на одному відділенні не менше 30 діб.

Система відеоспостереження підключена до джерела безперебійного живлення з вбудованим акумулятором для можливості згладжування стрибків і перепадів у напрузі 220В, а також продовження відеозапису при відключеному джерелі живлення 220В протягом 30 хвилин.

Центр моніторингу - офіс клієнта з розгорнутим програмним забезпеченням Hikvision IVMS 4200, куди додано всі 80 локальних відеореєстраторів з відображенням інформації на відеомоніторі.

Усі роботи з монтажу та введення в експлуатацію виконані у строк згідно з графіком замовника. 104 відділень оснащені відеоспостереженням та введено в експлуатацію за 3 неповні місяці.

Зараз VERNA продовжує оснащувати нові відділення ДІЛА, що відкриваються, системами відеоспостереження на всій території України. Ми беремо участь у реалізації нового проекту WiFi та СКС для всіх відділень та виконуємо сервісні завдання замовника.

Про замовника


ДІЛА – надає послуги лабораторної діагностики населення понад 23 роки та є однією з найбільших приватних медичних лабораторій в Україні.

Щорічно ДІЛА виконує понад 8 млн загальноклінічних та вузькоспеціалізованих досліджень у своєму власному лабораторному комплексі на обладнанні лідерів галузі Abbott, Siemens, Beckman Coulter.

Представлена мережею із 150 відділень діагностичних центрів у 43 містах України та виступає експертом з якості у проведенні медичних досліджень. У компанії працюють 1800 кваліфікованих фахівців, серед яких кандидати та доктори наук.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку