hreflang="uk-UA"

VERNA взяла  участь у конференції "Європа - Польща - Україна. Відновимо разом 2023."

20 липня 2023

Важлива подія відбулась у Варшаві, Польща - міжнародна конференція "Європа - Польща - Україна. Відновимо разом 2023" . Захід зібрав близько 700 представників урядів, експертів та представників компаній, провідних аналітиків з Польщі та України з різних галузей, зацікавлених у співпраці, таких як енергетика, інформаційні технології , транспорт та логістика для прямого обміну ідеями та досвідом.  

Серед учасників заходу був Олег Машков, CEO&Founder VERNA.

Головна мета конференції - обговорення перспектив розвитку економічної ситуації в Україні та її впливу на світову економіку. Учасники розглянули поточний стан польсько-української співпраці, потреби української сторони та обговорили фінансові аспекти майбутньої реконструкції.

В рамках конференції відбулось 5 пленарних та 4 галузевих сесії, на яких були освітлені багато актуальних тем, включаючи роль нових інформаційних технологій у відновленні та розвитку економіки України, енергетичний поворот країни у бік інтеграції з Європейським Союзом, а також вплив економічної міграції на ринок праці Польщі та України.

Після понад 500 днів війни сприйняття економічного партнерства між Польщею та Україною змінилося радикально. Досвід, отриманий протягом цих надзвичайно складних місяців, може виявитися дуже цінним у процесі планового відновлення України. Для цього необхідний інтенсивний діалог на рівні політики, адміністрації та бізнесу. Це наближає до створення комплексного плану - не лише самої реконструкції, але й довгострокового розвитку економік та компаній, що вкладають у них свій внесок.

Warsaw, Poland, 2023

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку