hreflang="uk-UA"

IP відеоспостереження на сільгосптехніці

14 травня 2020

На прохання нашого замовника  Трайгон Фармінг, ми розробили систему відеоспостереження для рухомого агро транспорту.

Про проєкт

Дуже часто агрокомпанії зіштовхуються з нецільовим використанням техніки – комбайнів, тракторів, оприскувачів, зерновозів.

Проблема особливо стала актуальною з подорожчанням паливно-мастильних матеріалів та запчастин.

Система, яку ми розробили складається з однієї або декількох камер, закріплених на транспортному засобі та контролюючих важливі зони – жниварку та вивантаження зерна в комбайні, бак із хімікатами в оприскувачі, кузов та паливний бак у зерновозі.

Відеоархів записується локально на реєстратор, встановлений на техніці, і за наявності мобільного інтернету відразу синхронізується на центральний сервер. За відсутності інтернету архів накопичуватиметься і автоматично вивантажиться на центральний сервер за першої ж можливості.

Таким чином, навіть при тривалому знаходженні техніки в полі без зв'язку, жоден фрагмент відеоархіву не буде втрачено.

За допомогою професійного програмного забезпечення відеоспостереження вдалося об'єднати в єдину систему десятки серверів і сотні камер, встановлених на сільгосптехніці, для забезпечення «розумної» синхронізації відеоархіву та хмари.

Про замовника

Agromino -  данська компанія Trigon Agri, створена в 2006 році, одна з перших іноземних інвестицій в український сільськогосподарський бізнес.

Agromino представлена ​​в Україні агрохолдингом ТОВ "Трайгон Фармінг Харків".

Основу групи компаній Agromino складає замкнутий технологічний ланцюжок: від обробки землі, вирощування сільгоспкультур до зберігання врожаю, маркетингу та трейдингу.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку